ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTULDU

Eskişehir’de “Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olanlar için mevlit okutuldu.

ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTULDU
11 Temmuz 2017 Salı 15:07

Eskişehir’de “Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olanlar için mevlit okutuldu. Mevlit programına Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı da katıldı. 
Eskişehir İl Müftülüğü ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün organize ettiği mevlit programı Reşadiye Camiinde öğle namazı öncesinde gerçekleşti. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, mevlit ve duaların okunmasının ardından sona erdi. Mevlit sonrası cami çıkışında vatandaşlara pilav, tatlı ve ayran dağıtıldı. Mevlit programına, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Vali Özdemir Çakacak, Muharip Hava Kuvveti Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz, Ak Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Emniyet Müdürü Engin Dinç, Ak Parti İl başkanı Dündar Ünlü, kurum müdürleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.