Sahte içki zanlısı adliyeye sevk edildi

Sahte içki satarak iki kişinin ölümüne sebep olduğu iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli Y.A. (53), adliyeye sevk edildi.

Sahte içki zanlısı adliyeye sevk edildi
10 Mart 2017 Cuma 15:38

Eskişehir Vergi Dairesi'nde icra memuru olarak görev yapan Mehmet Uzun (57) ve Ömer Çiçek (62) evlerinde ölü bulunmuş, yapılan incelemeler sonucunda hayatlarını kaybeden iki arkadaşın ölüm nedeninin metil alkol zehirlenmesi olduğu ortaya çıkmıştı.Polisin her 2 şüpheli ölümün aydınlatılması için yaptığı çalışmalarda, Kırmızıtoprak Mahallesi'nde yaşayan arkadaşların, Y.A. isimli şahın işlettiği çay ocağından alkol satın aldıkları iddia edilmişti. Polis ekiplerinin iddialar üzerine çay ocağına giderek gözaltına aldığı Y.A., sorgusunun ardından bugün adliyeye sevk edildi.Polisin olayla alakalı soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.