“Referandumda taraf değiliz”

Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hukukçu/Psikolojik Danışman Ahmet Doğanses, referandumla ilgili açıklama yaptı.

“Referandumda taraf değiliz”
25 Şubat 2017 Cumartesi 15:35

Doğanses, derneklerinin isimlerinin sehven ‘Eskişehir Hayır Platformu’ içerinde yer alan kuruluşlar arasına yazıldığını belirterek, Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği’nin referandum dolayısıyla her hangi bir platformun içerisinde olmadığını açıkladı. Doğanses, “Yüce Türk milletinin birliğe ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğu bu zamanda Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği birliği ve beraberliği tesis etmeyi hedef tutmaktadır. Sivil Toplum kuruluşları demokrasinin vazgeçilmez unsurlarındandır. Bireyler özgür iradelerine göre seçimlerini yaparlar. Bazı haberlerde derneğimiz sehven hayır platformu içinde gösterilmiştir. Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği Referandum dolayısıyla herhangi bir platform içinde bulunmamaktadır. Dernek olarak misyonumuz Türk kültürü ve Türk tarihini canlı tutmaktır” ifadelerine yer verdi.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.