REFERANDUM SONRASI İSTİFALAR GELDİ

MHP İl Teşkilatında çeşitli dönemlerde görev almış 8 isim, Bahçeli’nin referandumdaki tavrına ve kurultay kararının alınmamasına tepki göstererek, Genel Merkez’e istifalarını sundu.

REFERANDUM SONRASI İSTİFALAR GELDİ
20 Nisan 2017 Perşembe 16:51

Milliyetçi Hareket Partisi’nde referandum sonrası başlayan istifalara Eskişehir’de eklendi.  Milliyetçi Hareket Partisi’nde farklı yıllarda değişik kademelerde görev yapmış olan bir grup partili bir araya gelerek MHP Genel Merkezine istifa ettiklerini bildiren dilekçelerini gönderdiler. İstifa edenler şu isimlerden oluşuyor; Erkan Bursalı, Alper Tan, Cemalettin Özdemir, Osman Yıldırım Girgin, İsmail Hakkı Yılancı, Yılmaz Uysal ve Yunus Aşan.  Partililer dilekçelerinde, “Mevcut hali ile üyesi olarak ülkeme ve ülküme hizmet etme imkanım kalmayan, bugüne kadar çeşitli kademelerde hizmet ettiğim Milliyetçi Hareket Partisi'nden istifa ediyorum” ifadeleri kullanıldı. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.