Prof. Dr. Şentürk hayatını kaybetti

Muğla’nın Datça ilçesinde dün akşam saatlerinde denize girmek üzere devremülkteki evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 67 yaşındaki Prof. Dr. Yusuf Yılmaz Şentürk’ün denizde cesedi bulundu.

Prof. Dr. Şentürk hayatını kaybetti
10 Eylül 2017 Pazar 23:36

Eskişehir’den kızı Aylin Şentürk ile birlikte Datça’ya 12 kilometre uzaklıktaki Billur Kent Tatil Köyü’ndeki devremülke 15 günlük tatil için gelen, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Anestezi ve Yoğun Bakım Uzmanı Prof. Dr. Yusuf Yılmaz Şentürk, dün saat 17.00 sıralarında Adaburnu açıklarında yüzmeye gitti. Geç saat olmasına rağmen babası dönmeyince endişelenen Ayiln Şentürk, kayıp başvurusunda bulundu.
Datça Sahil Güvenlik ekiplerince denizde yapılan arama çalışmalarında bugün saat 11.00’de, Prof. Dr. Şentürk’ün, denize girdiği yerden 500- 600 metre uzaklıktaki küçük adanın kıyısında cesedi bulundu. Boğularak öldüğü belirtilen evli ve 3 çocuk babası Prof. Dr. Şentürk’ün iyi derecede yüzme bildiği kaydedildi. (Hürriyet)
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.