Prof. Dr Nuray Özaslan’a İngiltere’den Ödül

Özaslan Mimari Koruma Konusunda hazırlanacak “Online Program” da ‘Özel Görev’ alacak.

Prof. Dr Nuray Özaslan’a İngiltere’den Ödül
22 Kasım 2016 Salı 16:31

     Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekan Vekili ve Mimarlık Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nuray Özaslan’ın “Uluslarası Kültürel Miras Yönetimi Online Lisansüstü Program Geliştirme Projesi”, British Academy tarafından Newton Mobility Grant Scheme 2016” ödülüne layık görüldü.
    Prof. Dr. Nuray Özaslan ayrıca, Açıköğretim imkanlanlarından yararlanarak mimari kültürlerin korunmasında hazırlanacak “online master programları”nda da görev alacak.
    Prof. Dr. Nuray Özaslan, önümüzdeki günlerde bu konudaki toplantılara katılmak üzere İngiltere’ye gidecek.
   Prof. Dr. Nuray Özaslan’ın aldığı ödül nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen, kendisini kutlayarak şunları söyledi; “ Sayın Özaslan mimar ve sanat tarihi konularında ülkemizin önde gelen, seçkin akademisyenlerinden biridir. Aldığı ödülde, O’nun uluslararası göstergesidir. Kendisini kutluyor, yeni görevinin uluslararası mimarlar ve belediyelere Türkiye’nin kültürel mirasını korumada başarılı katkılarının büyük olacağına inanıyorum.”
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.