Pera Müdürü Sanat Galerisinden etkilendi

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt İstanbul Pera Müzesi Müdürü M. Özalp Birol ile bir araya geldi.

Pera Müdürü Sanat Galerisinden etkilendi
04 Şubat 2017 Cumartesi 13:51

Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Kurt, Özalp ile bir süre sohbet etti. Özalp’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, Özalp’e Odunpazarı Belediyesi’nin projelerini anlattı. Odunpazarı Belediyesi’nin Tarihi Bölgede yer alan Şamlıoğlu Konağı’na Tayfun Talipoğlu Daktilo Müzesi açtığını belirten Başkan Kurt, bu müzenin Türkiye’nin ilk daktilo müzesi olduğunun altını çizdi. 
 Odunpazarı Belediyesi’nin çalışmalarını takip ettiğini ifade eden Özlap Birol, Tarihi Odunpazarı Bölgesi’ni gezdiğini ve bölgeden çok etkilendiğini vurguladı. Ayrıca Birol Odunpazarı’na yeni açılacak olan Sanat Galerisini gezdiğini, galeriden etkilendiğini ve Belediye ile çalışma yapmak istediğini ifade etti. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.