Parti meselesi değil vatan meselesi

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Liberal Demokrat Parti (LDP) İl Teşkilatı ile bir araya geldi. Ziyarette referandum gündeme geldi. Halk oylamasının partiler üssü bir mesele olduğuna dikkat çekildi.

Parti meselesi değil vatan meselesi
08 Nisan 2017 Cumartesi 15:05

Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarete LDP Eskişehir İl Başkanı Önder Artan, Odunpazarı İlçe Başkanı Mert Eke ve Tepebaşı İlçe Başkanı Onur Kulaç katıldı. Başkan Kurt, LDP İl Teşkilatına Odunpazarı Belediyesi’nin proje ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yaklaşan referandum oylaması ile ilgili de konuşmaların olduğu ziyarette Başkan Kurt, “Yapılacak oylama bir parti seçimi değil memleket meselesidir. 16 Nisan’dan sonra her şeyin hayırlısı olacağını düşünüyorum” dedi. LDP Eskişehir İl Başkanı Önder Artan ise Odunpazarı Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek Başkan Kurt’a teşekkür etti. İl Başkanı Artan’da referandum oylaması ile ilgili Başkan Kurt’a katıldığını belirterek, “Halk oylaması partiler üstü bir mesele. Çıkacak sonuç Türkiye’yi etkileyecek. Tamamen memleket meselesi olan bu seçimin hayırlı olmasını dilerim” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.