ÖNDER BALOĞLU HAYATINI KAYBETTİ

Eskişehir basının duayen ismi Önder Baloğlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

ÖNDER BALOĞLU HAYATINI KAYBETTİ
09 Kasım 2016 Çarşamba 09:47

Baloğlu'nun cenazesi yarın öğlen Mahmut Sami Ramazanoğlu Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
1950 doğumlu olan Baloğlu, gazeteciliğe Sakarya Gazetesi’nde başladı. TRT, Günaydın ve Cumhuriyet Gazetelerinin de Eskişehir temsilciliği görevlerinde bulundu. Muhabirlikle başlayan meslek yaşamında sekreterlik, kameramanlık, TRT spor spikerliği gibi gazeteciliğin hemen her dalında görev yaptı. Sonolay ve  Eskişehir gazetelerinde sorumlu yazı işleri müdürü olarak çalıştı. Sakarya’nın uzun yıllar yazı işleri ve genel yönetmenliği üstlenen Baloğlu, yönetmenlik görevini bir süre Anadolu Gazetesi’nde yaptı.  Baloğlu, gazeteciliğe Anadolu Gazetesi’ndeki ‘9 Sütun’ adlı köşesiyle veda etti.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.