"OMUZLARINIZDAKİ YÜKÜN SORUMLULUĞUNU BİLİN"

AK parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili olarak bir mesaj yayınladı.

"OMUZLARINIZDAKİ YÜKÜN SORUMLULUĞUNU BİLİN"
18 Mayıs 2017 Perşembe 14:39

Karacan yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’a gelerek kurtuluş savaşımızın başlamasını sağlayan Mustafa Kemal Atatürk bu günü Türk gençliğine armağan etmiştir.
Esaret nedir bilmeyen aziz milletimiz, bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığını tüm dünyaya gösterdiği bu anlamlı günde kutlu bir şahlanış ve direniş gerçekleştirmiştir.
Gençlerimizi sadece gelecek için değil şimdinin de teminatı olarak görmeliyiz.
Bugüne anlam katan gençlerimize ecdadımızın bu vatan topraklarında göstermiş olduğu eşsiz kahramanlığı ve vatan sevgisini göstererek, onlarla gurur duymalarını ve miras bırakılan bu cennet vatanımıza en güzel şekilde sahip çıkmalarını sağlamamız gerekmektedir.
Kardeşliği, birliği, sevgi ve saygıyı benimseyerek büyüyen gençlerimize düşen en büyük görev ise, omuzlarındaki yükün sorumluluğunu bilerek, daha fazla çalışmaları ve kendinden sonraki nesillere daha gelişmiş bir ülke bırakmak için çabalamalıdırlar.
Bu düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, şehit düşen kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, vatan ve millet sevgisini benimseyen çalışkan ve azimli gençlerimizin de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
 

Etiketler; #harun karacan
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.