Odunpazarı Belediyesi’nde kalmasının kime zararı var?

Odunpazarı Belediyesi’ne yeni bir bürokratik engel. Daha önce Gökmeydan Spor Kompleksi, Kurşunlu Külliyesi ve Regülatör’den tahliyesi istenen Belediye, şimdi de Kanlıpınar’dan çıkarılmak isteniyor.

Odunpazarı Belediyesi’nde kalmasının kime zararı var?
06 Mayıs 2017 Cumartesi 16:03

DSİ, Odunpazarı Belediyesi’nin Kanlıpınar Piknik alanını boşaltmasını istedi. Kurt, isyan etti: “Kanlıpınar Piknik Alanı’nın Odunpazarı Belediyesi’nde kalmasının kime zararı var.” Kurt, dün gerçekleşen meclis toplantısında, meclis üyelerine Odunpazarı Belediyesi’ne Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından gönderilen yazıyı gösterdi ve şunları ifade etti: “Devlet Su İşleri 4 Mayıs tarihli bir yazı gönderiyor ve 8 Mayıs’ta Kanlıpınar Piknik Alanı’nı boşalt ve devir teslime hazır ol diyor. Kanlıpınar Piknik Alanı’nın Odunpazarı Belediyesi’nde kalması kime ne zarar verir. Bunun DSİ’ye geri verilmesi o alanın ölmesi demektir. Örnekleri var. Orman Fidanlığı ihaleye çıktı orman işletemedi, biz alalım dedik. Vermedi. Ne oldu şimdi. 3 yıldır Eskişehirliler piknik yapma hakkını kullanamıyor ve Orman Fidanlığı’ndaki o milli servette batmak üzere. Biz pazartesi günü Kanlıpınar’ı boşaltsak bundan sonra kim ne işi yapacak? DSİ elindeki kanalı temizleyemiyor. Odunpazarı Belediyesi’nin elinden bunu alacak. Alınca ne olacak? Bunlar insanın moralini bozuyor, şevkini kırıyor. Bunlar doğru işler değil.”
 
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.