Muhtarlık bölgesi askı listeleri bugün askıya çıkıyor

16 Nisan Pazar günü yapılacak referandum için seçmen listeleri bugün askıya çıktı. Listeler 26 Şubat Pazar gününe kadar askıda kalacak.

Muhtarlık bölgesi askı listeleri bugün askıya çıkıyor
18 Şubat 2017 Cumartesi 12:17

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından anayasa değişikliği için 16 Nisan’da yapılacak referanduma ilişkin hazırlanan seçim takvimi işliyor. YSK’nın seçim takvimine göre, muhtarlık bölgesi askı listeleri bugün askıya çıktı. Tutuklular ile taksirli suçlardan hükümlülere ilişkin askı listeleri de güncellenmek üzere askıya çıkarılacak ve itirazlar başlayacak. Yurt dışı seçmen kütüğü ise bugün ‘www.ysk.gov.tr’ adresinden ilan edilecek.Seçmenler ayrıca, bugünden itibaren YSK’nın ‘www.ysk.gov.tr’ adresinden bina esasına göre düzenlenen seçmen kayıtlarının sorgulanmasını gerçekleştirebilecek. Bir hafta boyunca askıda kalacak olan muhtarlık bölgesi askı listeleri, 26 Şubat Pazar günü askıdan indirilecek. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.