MHP ‘evet’ için destek istedi

MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Rıza Kahveci ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, referandum çalışmaları kapsamında Hamamyolu Caddesi esnaflarından 'evet' oyu istedi.

MHP ‘evet’ için destek istedi
08 Nisan 2017 Cumartesi 15:40

Başkan Ali Rıza Kahveci önce esnafı ziyaret etti. Sohbet eşliğinde geçen konuşmalar da; Cumhurbaşkanlığı sisteminin parti meselesi olmadığı, 16 Nisan'da yapılacak referandumun Türkiye'nin istikbali ile ilgili bir konu olduğuna dikkat çekilerek, “Toplumun istikrarını korumak sadece partilerin değil herkesin görevidir. Bunun için diyoruz ki bu bir parti meselesi değil bu vatan ve millet meseledir. Bu referandum muhtarlık, belediye başkanlığı ya da milletvekilliği seçimi değil, Türkiye'nin geleceğini oylayacağız” denildi.  İlçe yönetimi Hamamyolu Caddesi’nde kurulan ‘evet’ çadırını ziyaret ederek, çalışmalara destek oldu.
 



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.