MADDE MADDE ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ

Türkiye referanduma gidiyor. Eskişehirli hukukçular anayasa değişikliğini madde madde ele alarak neden ‘evet’ ve ‘hayır’ı anlattı.

MADDE MADDE ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ
28 Mart 2017 Salı 15:05

Hazırlayan: Ayşe Kaytan Uçak
16 Nisan’da yapılacak referanduma sayılı günler kaldı. Alanlara inen siyasiler, vatandaşlara neden ‘evet’ veya ‘hayır’ demeleri gerektiğini anlatmak için hummalı bir çalışma içerisine girdi. Türkiye’de yaşayan milyonlarca insanı ilgilendiren düzenlemeye ilişkin çok fazla bilgi kirliliği var. Ayşe Kaytan Uçak, konuyu hukukçulara sordu.  AK Parti İl Başkan Yardımcısı Avukat İsmail Hakkı Civelekler madde madde neden ‘evet’i, CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Avukat Emre Genç ise neden ‘hayır’ı anlattı.  İlk 15 madde her gün madde okuyucularla buluşacak. Hukukçular yarın ilk maddeyi değerlendirecek.
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.