KÜLTÜR TURLARI ÜZERİNDEN GÖNDERME YAPTI

Milletvekili Yüksel, CHP İl Başkanlığının düzenlediği toplantıya katılmayan Ataç’a, TBMM gezileri üzerinden yüklendi.

KÜLTÜR TURLARI ÜZERİNDEN GÖNDERME YAPTI
11 Aralık 2016 Pazar 13:30

CHP İl Başkanlığı tarafından Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde genel değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya CHP Milletvekili Cemal Okan Yüksel, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP İl Başkanı Sinan Özkar, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel ile partililer katıldı. Toplantıya CHP Tepebaşı İlçe Örgütü’nden katılım olmaması ise dikkat çekti. Gündem konusu ‘Başkanlık sistemi’ ve ‘referandum’ olan toplantıda daha çok parti içi meseleler konuşuldu. Toplantıda Milletvekili Yüksel ve partililer arasındaki atışmalar ortamının zaman zaman gerilmesine neden oldu.
TOPLANTIDA GÖREMEDİK
Milletvekili Yüksel, toplantıda yaptığı konuşmasında, toplantıya katılmayan CHP Tepebaşı ilçe örgütü ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a, TBMM’ye düzenlenen kültür turları üzerinden göndermede bulunarak, “İl Başkanlığının yapmış olduğu etkinliklere katılmayıp, manevi anlamda da hiçbir katkı sunmayanlar, ama her hafta Genel Merkeze ve TBMM’ye gruplar halinde gidip reklamlarını yapıyor” dedi.
BUNLAR CHP’Lİ OLAMAZ
Yüksel ayrıca, İl Başkanı Sinan Özkar’ın şehit cenazesi öncesi partililere attığı mesaj sonrası gelen tepkiler için de özeleştiri sundu. Yüksel, bu süreçte Özkar’a sahip çıkamadıklarını anlatarak, “İl başkanımıza en çok CHP’liler vurdu. Bazı CHP’liler, AKP’lilerin ağzıyla konuştu. Bunlar CHP’li olamaz” diye konuştu.
MADEM DOĞRUYDU BAŞKANLAR NEDEN AÇIKLAMA YAPTI?
Özkar’ın attığı mesajın yer ve zamanlama açısından doğru olmadığını savunan partililer Yüksel’e, “Madem yapılan iş doğruydu, üç belediye başkanı ve genel başkan yardımcı neden açıklama yapmak zorunda kalmıştır. AK Parti ile hesaplaşmanın yeri cami değildir” dedi.
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.