Kılıçdaroğlu'na 'Evet' gazetesini gönderdiler

Eskişehir AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Fatih Özata , Gençlik Kolları üyeleri ile yaptığı basın açıklaması sonrası Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na 'Evet' gazetesini posta yolu ile gönderdiler.

Kılıçdaroğlu'na 'Evet' gazetesini gönderdiler
07 Mart 2017 Salı 16:09

Yaptığı basın açıklamasında  Özata şu ifadelere yer verdi:
CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu’nun 6 Mart’ta bir radyo kanalında;‘’Yeni modeli kurduk halk seçti Cumhurbaşkanını, Başbakan da  başkası oldu. Cumhurbaşkanı başka bir partinin genel başkanı  başbakan da  başka bir partinin  genel başkanı. Asıl kavga o zaman çıkacak niye bunu söylemiyorlar millete’’ şeklinde beyanatı olmuştur. Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ‘na   ‘Evet’ gazetemizi siz değerli basın mensupları önünde  birazdan kendisine yollayacağız.Evet Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bahsettiği krizi çözmek için hazırlanmış bir anayasadır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi kalıcı siyasi istikrar için yapılmıştır. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hızlı ve etkili icraat için yapılmıştır. Bu sebeple Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ‘na yollayacağımız ‘Evet’ gazetemizi okuma  temennisinde bulunuyoruz.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.