KILIÇDAROĞLU ESKİŞEHİRLİLERLE GÖRÜŞTÜ

Mustafa Kemal Paşa ve Ertuğrul Gazi Belde Evleri Kursiyerlerini makamında ağırlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “Eskişehir’den hayır çıkacak bunu biliyorum dedi ve ekledi: Kadınlarımıza neden hayır dememiz gerektiğini daha çıok anlatmamız gerekiyor

KILIÇDAROĞLU ESKİŞEHİRLİLERLE GÖRÜŞTÜ
08 Mart 2017 Çarşamba 12:45

Tepebaşı Belediyesi kültür gezileri aracılığıyla vatandaşları Türkiye Büyük Millet Meclisi ile buluşturmaya devam ediyor. Son ziyarette Mustafa Kemal Paşa ve Ertuğrulgazi Belde Evi kursiyerlerini makamında kabul eden Genel Başkan Kılıçdaroğlu, kursiyerlerin Tepebaşı’na davetini esprili bir şekilde; “Ben gelmek istiyorum. Ama Başkanınız Ahmet Ataç engelliyor” dedi. Kursiyerleri makamında kabul eden ve bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu; “Çi börek yemeye ve çayınızı içmeye belde evlerine geleceğim. Eskişehir’in gerçekten her şeyi güzel. Referandumda Eskişehir’den “Hayır” çıkacak, bunu biliyorum. Kadınlarımıza bunları anlatmamız lazım. Çoğu vatandaşımız yeni anayasanın içeriğini bilmiyor. Bir Anayasa değişikliği toplumu kutuplaştırıyorsa, o çok tehlikelidir. Anayasa hepimizin haklarını güvence altına alan bir yasa. Burada kavga süreci var. Bu çok tehlikeli, hiç kimsenin can ve mal güvencesi olmayacak. Benim hakkımı savunmayan bir anayasa olmaz. Anayasa herkesin hakkını savunmalı. Bir kişiye bu kadar yetki verilemez. Devletin tepesinde biri hata yaparsa, bedelini 80 milyon öder.” dedi.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.