KARA: “GERÇEKLERİ ÇARPTIRIYOR, KAFA KARIŞTIRIYOR”

Asfalt katılım payı, CHP ile AK Parti arasında ipleri gerdi. AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Doğan’a dün yanıt veren CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Sallarel’e, bugün Odunpazarı Belediyesi AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Adem Kara’dan cevap geldi. Kara, Sallarel’i, kafa karıştırmakla suçladı.

KARA: “GERÇEKLERİ ÇARPTIRIYOR, KAFA KARIŞTIRIYOR”
29 Eylül 2017 Cuma 14:57

Kara, Sallarel’e verdiği yanıtta şu ifadeleri kullandı: “CHP Odunpazarı İlçe Başkanlığı makamındaki şahıs, farklı konuları gündeme getirerek kafa karıştırmaya çalışmaktadır. Gerçekleri çarpıtarak ve kelime oyunları yaparak aklı sıra AK Parti’ye laf eden bu kişiye bir cevap vermek zorunluluk haline gelmiştir.  2012 yılına kadar ilgili kanunlara göre belediyeler asfalt katılım payı almak zorundaydı. Bu tarihe kadar tüm Türkiye’deki belediyeler, kanuni zorunluluk gereği katkı payı almıştır. Ancak bu tarihten sonra ilgili kanun “Meclis kararı ile yol harcamalarına katılım payı alınabilir” şeklinde değiştirilmiştir.

KANUNLARI OKUMAKTA ZORLANIYOR

Bu şahıs ve temsil ettiği zihniyet ya kanunları okumamaktadır ya okuduğunu anlamamakta ya da işlerine gelmediği için çarpıtmaktadır. Gerçek şu ki, doğruları söylememekteler. 2012 yılından sonra alınan katkı payları, yerel yönetimlerin inisiyatifine verilmiştir. Mevcut Odunpazarı Belediye yönetiminin asfalt katılım payı istemesi, tamamıyla keyfi bir tutumdur.

2012 YILINDAN SONRA ASFALT KATILIM PAYI ALINMAMIŞTIR

AK Partili belediye yönetimi 2012 yılından sonra asfalt katılım payı almamış, bir daha almayacağını açıklamıştır. Ancak daha sonra gelen, sözde halkçı belediye, sürekli katılım payı isteyerek, kendi halkına ve seçmenlerine salma salmayı uygun bulmuştur.

NEDEN SORULARIMIZA CEVAP VERMİYORSUNUZ?

AK Partili meclis üyeleri, mevcut yönetimin bu keyfi tutumunu engellemek için elinden geleni yapmıştır. AK Partililerin alnı AK’tır. 71 Evler Mahalle sakinlerini perişan eden bu zihniyet, yine konuyu kapatmaya çalışmaktadır. Neden sorularımıza cevap vermiyorsunuz? Neden AK Partili meclis üyelerinin durdurmaya çalışmasına karşın asfalt katılım payı aldığınızı belirtmiyorsunuz?

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.