İYİ DÜŞÜNÜN ÖYLE KARAR VERİN

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Çukurhisar Mahallesinde referandumu konuştular.

İYİ DÜŞÜNÜN ÖYLE KARAR VERİN
11 Nisan 2017 Salı 12:49

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demirbilek, Çukurhisar CHP Mahalle Sorumlusu Tuncay Delli ve CHP eski belediye meclis üyesi Yaşar Özel ile mahalle pazarını gezen Usluer, Kurt ve Demirbilek esnafa ve vatandaşa neden ‘hayır’ denmesi gerektiğini anlattılar. Mahalledeki kahvelerde vatandaşla buluşan CHP’liler “tek adama ülkenin tapusunu vermeyin” dediler. “ Hayır’ınıza talibiz” diyen Kazım Kurt, “ Reklamlarında istikrar için evet diyorlar ya tam tersi, hayır derseniz asıl istikrar olur. Evet, çıkarsa kimse ne olacağını bilmiyor, ülke nasıl yönetilecek, bizleri neler bekliyor? Bu bilinmezlikle istikrar mı olur?” dedi.
Vatandaşlarla tek tek konuşan Usluer, “ Bu bir siyasi parti seçimi değil, seçim olursa yine istediğiniz partiye oy verin ama şimdi iyi düşünüp vicdanlarınızla aklınızı bir araya getirip öyle karar verin. Tek bir insan koca bir ülkeyi tek başına yönetemez. Bu kadar yetki bir insanın kaldırabileceği bir yetki değil.  Çocuğunuz çoluğunuz için hayır deyin. Bu kez hayır demezseniz bir daha belki seçim bile olmayacak. Bu kez biz vatandaşların hata yapma şansımız yok. Dönülmez bir yola giriyoruz. Bakın ben buraya milletvekili kimliğimle gelmedim, vatandaş Gaye olarak anlatıyorum bunları size. Umuyorum ve diliyorum ki ülkemiz hayırlı bir iş yapacak ve nereye gittiğini bilmediği bir trene binmeyecek” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.