İŞÇİLERE TEŞEKKÜR

Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2017 yılı sezon açılışı gerçekleştirildi. Başkan Kurt, taşeron sisteme itiraz ettiklerini belirterek, “Sendikasız, toplu sözleşmesiz, örgütsüz bir çalışma düzeni olmaz” dedi.

İŞÇİLERE TEŞEKKÜR
30 Mart 2017 Perşembe 14:27

Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Şantiyesinde gerçekleştirilen programa, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Belediye- İş Sendikası Şube Başkanı Güney Demirdaş, Odunpazarı Belediye Meclis üyeleri, Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve işçiler katıldı.
 ÇALIŞMALARINIZ MEMNUN EDİYOR
 Sezon açılışında konuşma yapan Başkan Kurt, “Öncelikle 2017 yılı hizmet mevsiminin hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Umarım kazasız belasız, Eskişehir ve Odunpazarlıların hak ettiği hizmetleri gerçekleştiririz. Geçmiş yıllardaki çalışmalarınız bizi memnun ediyor, hepinize teşekkür ediyorum. Üstün bir özveri ve fedakârlık ile çalışıyorsunuz. Sizleri takdir ediyoruz, ellerinize ve emeklerinize sağlık. Bu yıl 36 kamyon, 25 iş makinesi, 15 hizmet aracı olmak üzere toplamda 76 adet araçla Fen İşleri Müdürlüğü’nde ciddi bir araç parkı oluşturarak, yeni bir çalışma düzenine geçiyoruz” dedi.
 TAŞERON SİSTEMİNE İTİRAZ EDİYORUZ 
“Türkiye Cumhuriyeti 2017 yılında yapmış olduğu yasalarla uluslararası imzaladığı sözleşmelerle, bu taşeron işçi meselesi çözülmediği sürece 50 tane boğaz köprüsü de yapılsa hiçbir işe yaramaz” diyen Başkan Kurt sözlerine şöyle devam etti, “Bu tamamen sizin emeğiniz üzerinden yapılan bir sömürünün birilerine peşkeş çekilmesidir. Fakat bu işe hiçbir taşeron işçi itiraz etmiyor. 3 yıldır taşeron işçilerin sosyal hakları için mücadele ediyoruz. Bu tarz bir çalışma düzenine itiraz ediyorum. Sendikasız, toplu sözleşmesiz, örgütsüz bir çalışma düzeni olmaz.”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.