İlk miting Amasya'da

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün partisinin eski genel başkanları, milletvekilleri, parti meclisi üyeleri ve il başkanlarıyla genel merkezde bir araya geldi.

İlk miting Amasya'da
27 Şubat 2017 Pazartesi 12:27

Toplantıda, gündem referandum süreci ve CHP’nin izleyeceği yol haritası oldu. ilk mitingin Mustafa Kemal Atatürk’ün Amasya Tamimi’nde “Milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır” sözünden yola çıkılarak Amasya’da yapılacağı iddia edildi.Kılıçdaroğlu toplantının açılış konuşmasındaTürkiye’nin bekası için bir araya geldiklerini vurgulayarak Türkiye’nin anayasa değişikliğiyle çok tehlikeli bir sürece gireceği uyarısında bulundu. Kılıçdaroğlu, “Bu süreç Milli Kurtuluş Savaşısürecinin ikinci adımıdır. Benim sorumluğum var ama 80 milyonun tek tek sorumluluğu var. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Demokrasi mi istiyoruz, tek adam rejimi mi istiyoruz. Oylananbudur, gerisi lafügüzaftır” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.