İLK GÖRÜŞME ÜNAL İLE GERÇEKLEŞTİ…

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehirspor kongresine saatler kala potansiyel başkan adayları ile bir araya geliyor. Bakan Avcı’nın ilk görüştüğü isim Eskişehirspor eski Başkanı Halil Ünal oldu.

İLK GÖRÜŞME ÜNAL İLE GERÇEKLEŞTİ…
11 Temmuz 2017 Salı 20:09

GEREKLİ TÜM BİLGİLERİ VERDİM
Bakan Nabi Avcı ile yaklaşık 45 dakika görüşen Halil Ünal, görüşme sonrasında Esgündem26’ya yaptığı açıklamada, “Bakanımıza gerekli tüm bilgileri verdim. Kendilerine yorulduğumu belirterek yeni yüzlerin görev almasının Eskişehirspor için daha uygun olacağını ilettim” dedi. Bakan Avcı, Başkan Ünal’dan sonra Eskişehir Basket Başkanı Sinan Özeoğlu ile toplantıya girdi. Eskişehirspor başkanının bu toplantılarının ardından netlik kazanacağı öğrenildi. Başkanlık ihtimali en yüksek isim olan Sinan Özeçoğlu’nun, yarın basının çıkması bekleniyor.
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bulent - 7 yıl önce
Bi daha Es-Es siyaset üstüdür diyenin ağzına kürekle vurucam!