İKİ TANE ATANMIŞ, SEÇİLMİŞE LAF SÖYLÜYOR

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü’nün hat boyundaki çöpler için kendisine yönelik yaptığı ‘çöpün anlaşması mı olur? Git topla çöpleri’ eleştirilerine ES TV’den yanıt verdi.

İKİ TANE ATANMIŞ, SEÇİLMİŞE LAF SÖYLÜYOR
15 Mart 2017 Çarşamba 11:29

Ataç,  ES TV’de gazeteciler Murat Taşkın ve Cihan Yıldırım’ın sorularını yanıtladı. Hat boyunda yaşanan çöp kriziyle ilgili de konuşan Ataç, bu konuda açıklama yapan ve kendisini eleştiren AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü ve AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca’ya tepki gösterdi.
Ataç, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:  “Eğer çöpün anlaşması olmuyorsa o zaman gelsin, Tepebaşı’nın çöplerini bedava toplasın. İbrahim Başkan göreve gelir gelmez belediye bütçesini eleştirdi. Eğer bütçe yapmayı bilmiyorsam gelip benimle bütçe hazırlayabileceğini söyledi. Bütçe hazırlamak meclisin işidir. Bu teklifiyle kendi belediye meclis üyelerine de hakaret ediyor. Dündar başkana yakıştıramadım. Cumhurbaşkanına heves ediyorlar. Eskişehir’de bir siyasi üslup vardır. Abuk sabuk laflar etmişler. Bunun sorumlusu Devlet Demiryolları. Bunlar Devlet Demiryollarının yetkilisi mi? 2 tane atanmış, seçilmişe laf söylüyor. İbrahim Başkan gelsin çöp ihalesi nasıl yapılır anlatayım. Bir daha böyle gaflar yapmasın.  Binali bey ne zaman arayacak onu bekliyorum. Sevgili Dündar bu yakışmadı sana.”
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.