Hicri Sezen Parkı için Orman’dan imza bekleniyor

Odunpazarı Belediyesi, Hicri Sezen Parkı’nda yapmak istediği düzenleme için yaklaşık üç aydır Orman Bölge Müdürlüğü’nden gelecek yanıtı bekliyor.

Hicri Sezen Parkı için Orman’dan imza bekleniyor
02 Ağustos 2017 Çarşamba 09:34

Odunpazarı Belediye Meclisi’nde AK Partili Ahmet Yapıcı’nın, ‘Hicri Sezen Parkı’ projesi ne aşamada sorusuna Başkan Kazım Kurt, “Kurul, Orman Bölge’den gelecek yazıyı bekliyor” diye yanıt verdi.
Kurt, “Hicri Sezen Parkı’nı engelleme gayretlerine rağmen yapacağız. Hicri Sezen Parkı projesi Kurul’a girmiştir. Kurul, Hicri Sezen projesini beğenmiştir. Kurul projeyi prensipte onayladı. Yalnız küçük buldu. ‘Genişletin’ dedi. Genişlettik. Şuan Kurul’da. Kurul, Orman Bölgeye yazı yazdı. Israrla üç aydır Orman, orayla ilgili yazıya cevabını vermiyor. Bir zahmet yardım edin. Orman Bölge Müdürüne iki kere gittim, telefon ettim ama hala imzayı alamadık. Aldığımız da o projeye başlayacağız” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.