“Her türlü tehdide karşı dimdik ayaktayız”

15 Temmuz darbe girişimin yıldönümü nedeniyle Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği açıklama yaptı. Açıklamada ‘Her türlü tehdide karşı dimdik ayaktayız’ mesajı verildi.

“Her türlü tehdide karşı dimdik ayaktayız”
14 Temmuz 2017 Cuma 12:57

Türkiye Kamu- Sen İl Temsilcisi Haydar Urfalı,  15 Temmuz’da demokrasiye ve milletin bağımsızlığına yönelik gerçekleşen hain darbe girişiminin her siyasi görüşten feraset sahibi vatanseverler tarafından durdurulduğunu söyledi.
 
“Dünyaya birlik beraberlik mesajı verdik”
 
Büyük Türk milletinin 15 Temmuz akşamından itibaren tüm dünyaya ‘cumhuriyete, demokrasiye ve milli iradeye yönelen iç ve dış müdahalelere asla prim vermeyiz’ mesajı verdiğini aktaran Urfalı “15 Temmuz’da büyük Türk milleti bir büyük demokrasi sınavını başarıyla geçmiş, bundan önce yaşanan darbelerin aksine, demokrasi ve devletine sahip çıkmıştır.  Antidemokratik bir anlayışa karşı, milli birlik ve beraberlik anlayışıyla hareket eden ve milli iradeye sahip çıkan Türkiye Büyük Millet Meclisi ve büyük Türk milletinin ortaya koyduğu feraset ve cesaret her türlü övgünün üstündedir” dedi.
 
“Seçimle gelen seçim ile gitmelidir”
 
Açıklamasında milli irade vurgusu yapan Urfalı, “Bizler; milletin kararının ve gücünün üstünde hiçbir gücün olmadığını, seçimle gelen iktidarların yine seçimle gitmesinin demokrasi anlayışımızın temelini oluşturduğunu, her şart altında kesintisiz demokrasiden yana olduğumuzu bir kez daha kuvvetle vurguluyoruz” ifadelerini kullandı.
 
“Kesintisiz demokrasi ve hukuk” diyoruz
 
Türkiye Kamu-Sen olarak devlete, milli manevi değerlere ve milli iradeye karşı yapılan her türlü antidemokratik müdahale ve darbenin karşısında dimdik ayakta olduklarını belirten Urfalı, “Büyük Türk Milletine yönelen her türlü tehlikeyi önlemek ve bertaraf etmek için her türlü göreve hazırız. Bu anlayışla 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı yapılacak faaliyetleri destekliyor, sonuna kadar kesintisiz demokrasi ve hukuk diyoruz” dedi.
 
 
“Kamuda liyakata önem verilmeli”
Urfalı, bundan sonraki süreçte kamudaki görevlendirmelerde ehliyet, liyakat ve Türkiye Cumhuriyeti devleti ile büyük Türk Milletine sevda, bağlılık ve sadakat ilkesinin tek ve yeter şart olmasının sağlanması gerektiğine dikkat çekti.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.