Hayır Platformu tek adreste buluştu

Bir süre önce çeşitli siyasi parti,dernek, oda ve sivil toplum örgütleri tarafından oluşturulan Hayır platformu tek bir adreste buluştu.Platform temsilcilerinin girişimleri sonucu kurulan irtibat bürosu Kızılcıklı Mahmut Pehlivanoğlu caddesi üzerinde düzenlenen görkemli bir tören ile açıldı.

Hayır Platformu tek adreste buluştu
18 Mart 2017 Cumartesi 15:21

Katılımın beklenenin üzerinde olduğu büro açılışı Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve Tepebaşı Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç tarafından gerçekleştirildi.Hayırlı olsun şeklinde konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç”16 Nisan Pazar günü yapılacak Referandumda Eskişehir den Hayır çıkacak.Hayır çıkmasına özellikle Başbakan sevinecek.Makamını kaybetmeyecek.Referandumda hep birlikte Hayır diyerek tek adamlılığa karşı çıktığımızı gözler önüne sereceğiz.Genel başkan tarafından atanan yargıya hayır diyeceğiz.Demokrasi adına,Laik Cumhuriyetimiz adına hayır diyeceğiz dedi.
Milletvekili Çakırözer de bir açıklamada bulunarak “Bu platform Cumhuriyet Halk Partisinin değil,hepimizindir.Tüm Hayır diyecek kişilerin bir araya geleceği adrestir. Hepimiz hayır demek için buradayız diye konuştu.Açılışın ardından Referandum öncesi çalışmalar hakkında platform temsilcileri tarafından görüş alış verişinde bulundu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.