HAMAMYOLU PROJESİ İÇİN KREDİ TALEBİ

Odunpazarı Belediyesi, Hamamyolu Projesi için İller Bankası’ndan 5 milyon 270 bin lira kredi alabilmek için Meclis’ten yetki istedi.

HAMAMYOLU PROJESİ İÇİN KREDİ TALEBİ
01 Haziran 2017 Perşembe 19:06

AK Partili meclis üyesi Adem Kara, Eylül 2016 yılında projeyi görmeden, 10 milyon lira kredi için belediyeye kredi kullanma yetkisi verdiklerini hatırlatarak, gelinen süreçte bölgenin beton yığınına dönüştürüldüğü o yüzden kredi talebine ret oyu vereceğini açıkladı. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Hamamyolu ile ilgili birçok spekülasyon yapıldığını söyledi.  Proje sonunda ağaç sayısının artacağına vurgu yapan Kurt, “Hamamyolu projesi, iddialı bir proje.25 bin metrekarelik alanda yapılan köprü 160 metre uzunluğunda, 3-3,5 metre genişliğinde bir alanı kapsıyor. Orada başkaca da bir yapı yok. 1000 metrekare çim olacak. Ağaç sayısı daha da artacak. Şuanda 270 ağaç var. Projenin sonunda 330 ağaç olacak. 10 milyon liralık kredi talebimiz olmuştu.  10 milyon liradan fazla bir ihale bedeli çıktı. O nedenle de tamamlama kredisine müracaat ediyoruz” dedi. Kredi talebiyle ilgili gündem maddesi Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.