GECİKMENİN NEDENİ BİZ DEĞİL MAHKEME

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 71 Evler Mahallesini ziyaret etti. Kurt, 71 Evler’de asfalta yaşanan gecikmenin neden kaynaklandığı mahallelilerle paylaştı.

GECİKMENİN NEDENİ BİZ DEĞİL MAHKEME
29 Eylül 2017 Cuma 13:47

Odunpazarı Belediyesi’nin 71 Evler Mahallesi’nde 38 sokakta yaptığı asfalt çalışması sonrası Başkan Kurt, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. 71 Evler Mahallesi’nde gerçekleştirilen asfalt çalışması için vatandaşlar Başkan Kurt’a teşekkür etti. Tozdan çamurdan kurtulduklarını söyleyen vatandaşlar, asfalt çalışmaları sırasında emeği geçen bütün çalışanlara da teşekkür etti. Başkan Kurt, düzenlenen programda yaptığı konuşmasında, “71 Evler Mahallesinde gerçekleştirdiğimiz asfalt çalışmalarının uzamasının nedeni, bizim dışımızda, bizim bilgimiz olmadan bazı mahkemeler buradaki asfalt ihalesini durdurma kararı aldı. 71 Evler Mahallesi kazılmıştı fakat kış aylarına girmeden asfalt çalışmalarını yaparak sizleri oluşabilecek mağduriyetten kurtardık. Biz bütün mahallelere eşit şekilde hizmet etmek istiyoruz. Sizlerle de hem bu yaşanan olumsuzlukları anlatmak hem de sizinle bir arada olmak için mahallenize geldik” dedi.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.