FOTOĞRAFLARLA 15 TEMMUZ

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” programları kapsamında, Eskişehir Valiliği ve Anadolu Ajansı tarafından ortaklaşa fotoğraf sergisi açılacak.

FOTOĞRAFLARLA 15 TEMMUZ
14 Temmuz 2017 Cuma 13:24

Sergiyle ilgili Eskişehir Valiliği’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “15 Temmuz 2016 tarihinde Türk askeri içerisine sızmış Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarınca planlanan darbe girişimine karşı vatandaşların göstermiş olduğu milli mücadelenin ölümsüzleştirildiği sergide, 34 fotoğraf yer alacak. 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan olayların anlatıldığı fotoğraf sergisi, 15 Temmuz Cumartesi günü saat 12.00’de Vali Özdemir Çakacak’ın katılımıyla Espark AVM’de açılacak ve yaklaşık bir hafta boyunca görülebilecektir. Fotoğraf sergisine tüm Eskişehir halkı davetlidir.”
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.