FESTİVALE DAVULLU ZURNALI DAVET

Yarın Sivrihisar'da düzenlenecek olan Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivaline, halk davullu zurnalı davet edildi.

FESTİVALE DAVULLU ZURNALI DAVET
29 Haziran 2017 Perşembe 17:48

Sivrihisar Belediyesi tarafından düzenlenen ve  yarın başlayacak olan Sivrihisar Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Ukrayna, Kırgızistan, Abhazya , Kıbrıs  ve Ülkemizden Yerli ve Yabancı 200 misafiri Dünyanın Merkezinde ağırlıyor.

Festival kapsamında  üzere gösterilerini sergilemek üzere gelen Abhazya Devlet Halk dansları topluluğu, Kırgızistan halk dansları grubu, Ukrayna Poliot Halk Dansları Topluluğu, Kıbrıs Sütlüce Dans grubu ve Ülkemizi yurt dışında başarıyla  temsil eden Kuzeyin Uşakları halk dansları topluluk Adalardan  başlayarak Valiliğe kadar yürüdü. Davullu zurnalı halkı şenliğe davet eden gurup ile  Sivrihisar Belediye Başkanı Hamit Yüzügüllü, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ve Sivrihisar  Kaymakamı Erdinç Yılmaz' ın da katılımıyla Atatürk Anıtı’na çelenk konulması, saygı duruşu ve  İstiklal Marşı ardından Eskişehir halkı Sivrihisar'a festivale davet edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.