ESKİŞEHİR’İN AK BELEDİYECİLİK İLE TANIŞMA VAKTİ GELDİ

Vefa iftarında AK Parti Eskişehir İl Teşkilatı'na seslenen Kültür ve Turizm Bakan Nabi Avcı 2019 hedefini açıkladı. Avcı, Eskişehir’in Ak belediyecilik ile tanışma vakti geldiğini belirterek, "referandumda yapılan çalışmaların meyveleri 2019’da toplanacak" dedi.

ESKİŞEHİR’İN AK BELEDİYECİLİK İLE TANIŞMA VAKTİ GELDİ
13 Haziran 2017 Salı 21:57

BAKANDAN TEŞKİLATA TAM NOT
Konuşmasına Cumhurbaşkanı Ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileterek başlayan Avcı, "16 Nisan referandumu öncesinde Eskişehir teşkilatı olağanüstü bir performans sergiledi. Günün şartları özel şartlar itibarı ile Eskişehir’de arzu ettiğimiz neticeyi alamamış olabilir ama o performansın kendisi 2019’da neler yapılabileceğini dosta düşmana gösterdi. Bu yüzden hepinize çok teşekkür ediyorum. Referandum süreci boyunca arkadaşlarımıza hep referandum önemli, ama bu referandum tecrübesi Eskişehir için ayrı bir anlam taşıyor dedim. Ben  Eskişehir teşkilatımızı ilk defa bu kadar istekli gördüm. 2019’da Eskişehir’i hak ettiği Ak belediyecilik ile tanıştıracağız ki; vatandaşa nasıl hizmet götürülür bunu bir fiil yaşayarak 2019’dan itibaren görecekler." dedi. 

ESKİŞEHİRSPOR İÇİN NE YAPACAĞIMIZI GÖRECEKLER
İftar programının bitiminde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Avcı bir gazetecinin Eskişehirspor ile ilgili sorduğu soruya “Stattan memnun musunuz? Stadı yaptık mı? Eskişehirli bunu biliyor mu? Eskişehirli eski stadın yerine meydan olacağını biliyor mu? O zaman ne yapacağımızı da biliyorlardır” diye yanıtladı.
 

 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.