ESKİŞEHİR’DE 7 MEMUR İHRAÇ EDİLDİ

OHAL kapsamında 4 yeni Kanun Hükmünde Kararname yayımlandı. Eskişehir'de 7 memur görevinden ihraç edilirken, geçmiş dönemde ihraç edilmiş olan 1 memur ise görevine tekrar iade edildi.

ESKİŞEHİR’DE 7 MEMUR İHRAÇ EDİLDİ
23 Ocak 2017 Pazartesi 14:01

Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren kararnamede, terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulu'nca devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum ve gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı veya irtibatı olan kamu görevlerinin ihraçlarına ilişkin liste yer aldı.
Yürürlüğe giren 4 yeni KHK sonucunda Eskişehir'de İçişleri Bakanlığı’na ve Sağlık Bakanlığı’na bağlı kurumlarda çalışan 7 kişi görevlerinden ihraç edilirken Sağlık Bakanlığı bünyesinde olan 1 hemşire görevine tekrar iade edildi.
İHRAÇ EDİLENLER
İçişleri Bakanlığı kadrosundan; Mahmudiye Kaymakamı Mehmet İcik, Eskişehir Valiliği Kaymakam Adayları Muhammed Zennur Karasu ve Mehmet Ali Tünay, Eskişehir Valiliği Hukuk Müşaviri Veysel Yüksel, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Sevil Bulut, Sağlık Bakanlığı kadrosundan Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Bedri Altan ve Hemşire Neşe Öngün
İADE EDİLENLER
Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışan ve daha önce ihraç edilen Hemşire Zafer Özdemir ise göreve iade edildi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.