ESKİŞEHİR'E ATEŞ DÜŞTÜ

Kırgızistan'da düşen kargo uçağında uçuş teknisyeni Eskişehirli emekli astsubay 53 yaşındaki İhsan Koca da hayatını kaybetti. Koca’nın Eskişehir’de oturan yakınları gözyaşına boğuldu.

ESKİŞEHİR'E ATEŞ DÜŞTÜ
16 Ocak 2017 Pazartesi 22:09

Eskişehir’de oturan Zeki Koca, Kırgızistan’da düşen kargo uçağında kardeşi İhsan Koca’nın da bulunduğunu belirtti. Havayolu şirketi aracıyla kardeşinin durumu hakkında bilgi almaya çalıştıklarını ifade eden Zeki Koca, kardeşinin evli ve biri subay diğeri astsubay olan 2 oğlunun bulunduğunu söyledi. Zeki Koca, "Kardeşim hava uçak bakım astsubayı idi. 2005 yılında emekli oldu. 2006 yılında da kargo uçağı şirketinde uçuş teknisyeni olarak işe başladı" dedi. Yenibağlar Mahallesi Aygen Sokak’ta oturan İhsan Koca’nın yakınları, cenazenin ne zaman Türkiye’ye getirileceğini bilemediklerini söyledi.
BİR HAFTA SONRA OĞLUNUN NİŞANI VARDI
Açıklama yapan emekli Astsubay Koca’nın ailesi, kendisiyle en son 2 gün önce görüştüklerini söyledi. Koca’nın en büyük hayalinin çocuklarına iyi bir gelecek sağlamak olduğunu belirten aile fertleri, haftaya Koca’nın küçük oğlunun nişanı olduğunu ifade etti.
Aile fertleri, "İlk olarak Eskişehir’de görev yapan İhsan Koca, Malatya, İzmir-Gaziemir en son Eskişehir’de emekli oldu. 2005 yılında emekli olduktan sonra kendi isteğiyle bu firmaya girdi. Çünkü uçakları çok seviyordu. Mesleğine sevgiyle bağlıydı. Gururla mesleğini yürütüyordu. Mesleğinde de arkadaşları tarafından da çok sevilir, sayılırdı. Başarılı bir personeldi.
'HAVALİMANINDA KARŞILAMAYA GİDECEKTİK"
En büyük hayali, hedefi çocuklarının iyi bir geleceği olmasıydı. Eşine de aşırı bağlıydı. Bize de geleceği sağladı çok şükür. Hiç beklemediğimiz bir şey. Her zaman rutin olan bir şey. Bugün dönecekti ve biz havalimanına karşılamaya gidecektik. Haftaya küçük oğlunun nişanı vardı” ifadelerini kullandı. (hürriyet)
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.