ES ES’E ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ SUNACAĞIZ

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Eskişehirspor tesislerine gelerek Başkan Halil Ünal ve Yönetim Kurulu ile görüştü. Bakan Ağbal, “Eskişehirspor’un hak ettiği yerlere gelmesi için bizde elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

ES ES’E ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ SUNACAĞIZ
03 Mart 2017 Cuma 12:18

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Eskişehirspor Tesislerini ziyaret ederek Başkan Halil Ünal ve Yönetim Kuruluna başarılar diledi. Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, Bakan Ağbal’ı çiçekle karşıladı. Ziyaret basına açık ve basına kapalı olmak üzere iki kısımdan oluştu. Ünal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın bakanımız daha evvel Şeker Fabrikamızı ziyaret etti. Bakanımızı çok seviyoruz. Şehrimize özel ilgi gösteriyor. Dolayısıyla Bakanımız görmekten çok mutluyuz. Daha sık ziyaret ederlerse onur duyarız” dedi.
“Eskişehir’in benim için özel bir anlamı var”
Bakan Ağbal ise Eskişehir’in ve Eskişehirspor’un kendisi için özel anlamlar taşıdığını belirterek,  “Eskişehir’in benim için özel bir anlamı var. İlk sanayi ile tanıştığım şehirdir. O günden bu yana gelişmesine tanıklık ettik. Yine aynı şekilde Eskişehirspor, insanların hafızasında önemli yere sahiptir. En kısa zamanda hak ettiği yere gelmesini diliyorum. Eskişehirspor gerçekten futbola renk katan, değer katan bir kulüptür. Yönetim kurulu olarak Eskişehirspor’u daha ileri yerlere getirmek için ciddi çaba sarf ediyorsunuz. Biz de size elimizden geleni desteği vereceğiz. Bu arada rahmetli eski Maliye Bakanımız Kemal Unakıtan’ı da rahmetle anmam lazım. Kendisi maliye bakanı olduğu dönemde Eskişehirspor’a verdiği desteğe şahitlik etmişimdir.  Eskişehirspor’un ne kadar önemli olduğunu bilen bir insandı. O dönemde Eskişehirspor için önemli işler beraber yapıldı. Bu noktada başta siz olmak üzere bütün yönetim kuruluna başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.