ES ES YÖNETİMİNDEN BAŞKAN KURT’A ZİYARET

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’u ziyaret etti.

ES ES YÖNETİMİNDEN BAŞKAN KURT’A ZİYARET
03 Ağustos 2017 Perşembe 12:35

Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarete Eskişehirspor Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Yaklaşık 20 gün önce Eskişehirspor yönetimini devraldıklarını belirten Sinan Özeçoğlu, gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında Başkan Kurt’a bilgi verdi. Başkan Kurt’un her zaman Eskişehirspor’un yanında olduğunu kaydeden Özeçoğlu, Eskişehirspor’a verdiği destek nedeniyle Başkan Kurt’a teşekkür etti. Özeçoğlu, “Oyuncularımızla, teknik direktörümüzle anlaştık. Ama bunlarla da bitmiyor. Bu kulübü en kısa zamanda düzlüğe çıkarmak için uğraşacağız. Bu anlamda bize katkı veren herkese, teşekkür ediyoruz. Yapabileceğimiz projeleri masaya yatıyoruz. Elbirliğiyle Eskişehir olarak birlik olursak, bu kulübü layık olduğu yerlere getiririz” dedi.
 
ESKİŞEHİRSPOR’UN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİM
Eskişehirspor’un yeni yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi. Eskişehirspor’a yanında olmaya devam edeceğini söyleyen Başkan Kurt, “Eskişehirspor kötü günler geçirdi, ancak Eskişehirspor’un yeni yönetimine güvenimiz tam. Zorluklarla başa çıkabilecek bir yönetim. Sinan Özeçoğlu’nun basketboldaki başarısını hepimiz biliyoruz. Takımı 1 yıl gibi kısa bir sürede süper lige çıkarmış, Eskişehir’e farklı bir boyut kazandırmıştı. Ancak Eskişehirspor’un bütün Eskişehir’in desteğine ihtiyacı var. Biz birlik olursak aşamayacağımız sorun yok. Ben Eskişehirlilere de Eskişehirspor’un yeni yönetimine de güveniyorum. Hep birlikte, omuz omuza bu sorunların üstesinden gelip, Eskişehirspor’u şampiyonluğa taşıyacağız” diye konuştu. Özeçoğlu, Başkan Kurt’a 26 Numaralı üzerinde Kazım Kurt yazılı Eskişehirspor Forması hediye etti.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.