ERDOĞAN TEKGÖZ SAHA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Eskişehir Taşıyıcılar Kooperatifi’nin yönetici ve üyelerini ziyaret eden ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, “ETO’yu ortak akılla birlikte yöneteceğiz” dedi.

ERDOĞAN TEKGÖZ SAHA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
15 Ekim 2017 Pazar 10:34

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz ve ekibi taşıyıcılarla buluştu. Eskişehir Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yasin Savaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni makamında ziyaret ederek bir süre görüşen Erdoğan Tekgöz daha sonra kooperatif üyesi kamyoncu esnafıyla toplantı gerçekleştirdi. Çok samimi bir sohbet ortamında kamyoncu esnafıyla çay içen Tekgöz, sektöre dair sorunlarını ve beklentilerini dinledi.

Tekgöz Ticaretin İçinden Geliyor

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz’ün ticaretin içinden gelen, ticaretin sorunlarını bilen bir işadamı olduğunu da ifade eden Yasin Savaş, “Dolayısıyla seçimi kazanırsa sorunlarımızın daha hızlı bir şekilde çözülebileceğine  inanıyoruz. Kendisine kolaylıkla ulaşabileceğimizi, beklentilerimizin karşılanması noktasında birlikte hareket edeceğimizi düşünüyoruz” şeklinde konuştu. ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz de temel hedeflerinin zaten ‘kolay ulaşılabilirlik’, ‘sorunları kısa sürede çözüme kavuşturmak’ olduğunu söyledi, “Bunu hep birlikte yapacağız” dedi.

ETO’yu Ortak Akılla, Birlikte Yöneteceğiz

50 yıldır ticaretin içinde olduğunu hatırlatan Tekgöz, “ Bundan sonra sizler için, Eskişehir ticaretinin gelişmesi için çalışmak istiyoruz. Bu şehirde ekmek yiyoruz, bu şehirde ömrümüzü geçiriyoruz. Bu şehre hizmet edebilirsek ne mutlu bize. Bunun için de bizlere inanan, güvenen herkesle birlikte mücadele edecek, göreve geldiğimizde ETO’yu ortak akılla, birlikte yöneterek daha ileriye taşıyacağız” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.