EMEKTAR EFSANELERİ TAŞIYACAK

Eskişehirspor’un büyük zaferlerine teptiği yollar ile katkı sunan emektar otobüsün tekerleri bu kez Sivasspor zaferi için dönecek.

EMEKTAR EFSANELERİ TAŞIYACAK
20 Nisan 2017 Perşembe 14:29



Eskişehirspor denince akla ilk gelen isimlerin başında yer alan, Eskişehirspor’un zor günlerinde elini taşın altına koymaktan çekinmeyen iş adamı Mesut Şimşek’in fikir babalığı ile gerçekleşen organizasyonda Eskişehirspor’un emektar otobüsü efsaneleri Sivasspor zaferine taşıyacak. Sezon boyunca yaşanan pek çok maddi zorluklara rağmen Süper Lig hedefine emin adımlarla ilerleyen Eskişehirspor’un, Sivasspor ile oynayacağı zorlu maçı tribünden izleyecek olan Efsaneleri stada eski günlerde olduğu gibi yine emektar otobüs taşıyacak. Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan otobüsü satın almak için girşişimlerde bulunduklarını belirten Şimşek, “Satış işlemi yapamadıklarından dolayı kendilerinden Sivasspor maçı için böyle bir organizasyonda kullanmak üzere otobüsü vermelerini istedik. Sağ olsunlar bizleri kırmadılar. Bu otobüs Eskişehirspor’u şuanda akla hayale gelmeyen deplasmanlara taşıdı. O Eskişehirspor’u biri birinden zorlu deplasmanlara taşırken Eskişehirspor efsane olma yolunda emin adımlarla ilerledi. Sivasspor maçında da bu otobüsün maç üzerine ciddi anlamda olumlu sonuçlar yaratacağını düşünüyoruz. Tüm efsane futbolcularımızı davet ettik.   Umut ediyorum galibiyet ile de maçtan da ayrılırız ve şampiyonluk yolculuğumuz devam eder” dedi.
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alparslan han uçar - 7 yıl önce
Mesut amcamın, Eskişehir spora katkıları anlatmakla bitmeyecek gibi. Allah canına sağlık versin.