DİLE KOLAY 26'INCI YIL

Mihalıççıklılar 26'ıncı kez bir araya geldi. Düzenlenen yemekte Eskişehir siyaset ve iş dünyasının tanınan simaları yer aldı.

DİLE KOLAY 26'INCI YIL
04 Aralık 2016 Pazar 15:12

Mihalıççıklılar, Eskişehir’de geleneksel olarak düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Mihalıççıklılar Derneği’nin ev sahipliğini yaptığı geceye, Eskişehir Valisi Azmi Çelik, AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, CHP Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer, Osmangazi Üniversitesi Rektörü Hasan Gönen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Mihalıççık Belediye Başkan İsmail Uysal, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, Mihalıççıklılar Derneği Başkanı Nurettin Kaba, dernek yönetim ve denetim kurulu üyeleri başta olmak üzere çok sayıda Mihalıççıklı vatandaş katıldı. Mihalıççıklılar Derneği Başkanı Nurettin Kaba, dernek olarak her yıl geleneksel olarak düzenledikleri yemeğin bu yıl 26’ncısının düzenlendiğini söyleyerek, gayelerinin Mihalıççık kökenlileri bir araya getirmek, onların birbirleriyle tanışmasına ve yeni yetişen gençlere Mihalıççık kültürünü tanıtmak olduğunu belirtti. 26’ncı yıl pastasının kesilmesinden sonra Mihalıççıklılar, yerel sanatçı Sema'nın söylediği birbirinden güzel türküler ve Mihalıççıklı Keman Sanatçısı Ceyhun İnceöz’ün oyun havalarıyla gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.