Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik etti

Toplu açılış töreni için Eskişehir’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ziyareti nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Anı Defterine, Başkan Büyükerşen ve ekibini Eskişehir’de yapılan hizmetlerinden ötürü tebrik ettiğini yazdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan  Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik etti
18 Mart 2017 Cumartesi 15:31

Önceki gün Eskişehir’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi Anı Defterine Eskişehir’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek “Eskişehir eğitimde, sanayide ve ticarette yaptığı ataklarla ülkemizin seçkin şehirlerinden biri haline gelmiştir. Bu gelişmede payı olan Büyükşehir Belediye Başkanı ve ekibi başta olmak üzere herkesi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” görüşlerini paylaştı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İncitatus - 7 yıl önce
Parti ayırımı yapmayan liyakatı ve hizmeti takdir eden bir cumhurbaşkanı. Bizde kendisini tebrik ediyor Avrupa'ya açtığı savaşta aynı cephede olduğumuzu ifade ediyoruz.