ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE 37. ANAOKULU AÇILDI

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Türkiye genelindeki 37'nci anaokulunu Sanatçı Gülben Ergen ve üç oğlu Atlas, Ares ve Güney'inde katıldığı törenle Eskişehir’de açtı.

ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE 37. ANAOKULU AÇILDI
22 Nisan 2017 Cumartesi 16:32

71 Evler Mahallesi’nde bulunan Şehit Hasan Önal Kız Meslek Lisesi’nin bahçesinde yapılan anaokulu açılışına sanatçı Gülben Ergen oğulları Atlas, Ares ve Güney ile gerçekleştirdi. Açılışa Eskişehir Valisi Azmi Çelik , Odunpazarı  Kaymakamı Cemal Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Özen, sanatçı Gülben Ergen’e ilimize kazandırdığınız bu güzel eğitim kurumu için teşekkürlerimi sunuyorum,  bu açılışın 23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  arifesinde gerçekleşmesinden dolayı mutluluk duyuyorum şeklinde konuştu.

'81 İlde 81 Anaokulu açana kadar devam edeceğiz'
Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı Gülben Ergen, yarının önemi benim için çok büyük, yarın   Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. 23 Nisandan bir gün önce çocuklar gülsün diye bu güzel okulu çocuklara armağan etmenin gururu içerisindeyim.Oğullarım Atlas, Ares ve Güney’de benimle geldiler. Dünyadaki hiçbir çocuğun diğerinden farkı yoktur,çocuklar için maalesef fırsat eşitsizliği vardır.  Ben dünyada özellikle ülkemizde hiçbir çocuk okul öncesi eğitim almadan çocukluğunu yaşasın istemiyorum. Her çocuk anaokuluna gitmelidir, daha sağlıklı ve daha özgüvenli yetişmelidir. Çocuklar Gülsün Diye Derneği bugün 37. Anaokulu’nu açıyor, 81 İlde 81 Anaokulu açana kadar devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

'Eşit şartlarda eğitim imkanı sağlamak hepimizin görevi'
Vali Çelik, geleceğimizi  emanet edeceğimiz çocuklarımıza çok daha uygun , çok daha eşit şartlarda eğitim imkanı sağlamak hepimizin görevi.Yapılan bu  anaokulu, ilimizdeki okul öncesi eğitime katkı sağlayacaktır, Çocuklar Gülsün Diye Derneği’ne ve Başkan Gülben Ergen’e teşekkürlerimi sunuyorum ‘’ ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.