ÇİFTELER'DEKİ YOL İSYANINA CEVAP HARUN KARACAN'DAN

Eskişehir-Konya yolu üzerinde bulunan Çifteler Eminekin ve Mandıra kavşaklarında sık sık meydana gelen ölümlü kazalara ilçe halkının isyan etmesi üzerine AK Parti Eskişehir Milletvekili ve MKYK üyesi Harun Karacan sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

ÇİFTELER'DEKİ YOL İSYANINA CEVAP HARUN KARACAN'DAN
20 Temmuz 2017 Perşembe 12:30

Son olarak 14 Temmuz tarihinde Eskişehir-Konya yolu üzerinde bulunan Çifteler Eminekin ve Mandıra kavşağında 29 yaşındaki Aykut Tatlı'nın hayatını kaybetmesi vatandaşın sabrını taşırmıştı.Yüzlerce kişi kazanın olduğu kavşağa akın ederek, yola ellerine geçen ne varsa koyan vatandaşlar Eskişehir-Konya karayolunu çift taraflı trafiğe kapatmıştı. Çifteler Kaymakamı Akın Ağca'nın gelip vatandaşa çözüm sözü vermesi sonrası yol açılmıştı.

İsyana cevap Harun Karacan'dan geldi

AK Parti Eskişehir Milletvekili  ve MKYK üyesi Harun Karacan sosyal medya hesabı üzerinden"Çiftelerli Hemşehrilerimiz Rahat Olsun.Çifteler İlçemizin Kaymaz Girişi ve Eminekin Mahallesi Girişleri Tarafında Yaşanan Kazaların Oluşmasını Engellemek İçin Bugün Karayolları İle Gerekli Görüşmeleri Gerçekleştirdim. Karayolları En Kısa Sürede Yerinde İncelemeler Yaparak Gerekli Girişimleri Başlatacaktır" şeklinde paylaşımda bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.