CHP’Lİ BELEDİYELERE DE İŞÇİ VERECEK!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında görevlendirmek üzere işçi alımı yapacak.

CHP’Lİ BELEDİYELERE DE İŞÇİ VERECEK!
25 Şubat 2017 Cumartesi 12:56

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü, Toplum Yararı Programı kapsamında Eskişehir’de 6 ay süre işe toplam 1750 geçici işçi alımı gerçekleştirecek. Müracaatlar, 27 Şubat Pazartesi günü başlayıp, 3 Mart Cuma günü sona erecek.  İstihdam edilecek personel, başvuranlar arasından çekilişle belirlenecek. Başvurular, İşkur İl Müdürlüğü’ne yapılacak.  Toplum Yararı Programı kapsamında işe alınacak personel, belediyeler, üniversiteler, hastaneler ve ormanda istihdam edilecek.  İşçinin 6 ay süreyle asgari ücret ve sigorta giderleri karşılanacak.
İŞKUR İl Müdürlüğünün geçtiğimiz yıl Han ve Mahmudiye Belediyeleri’ni CHP’li olduğu için ayırdığı ve işçi vermediği iddiaları gündeme gelmişti.  2017 yılında ise belediye ayırt etmeden tüm belediyelere sağlanacak personel desteği dikkat çekti.
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.