CHP’den ‘gerekirse Meclis’ten çekiliriz’ çıkışı

CHP Sözcüsü Selin Sayek Böke, ‘partili cumhurbaşkanlığı’ndaki ‘şaibe’ tartışmaları üzerine Meclis’ten çekilebileceklerini açıkladı.

CHP’den ‘gerekirse Meclis’ten çekiliriz’ çıkışı
19 Nisan 2017 Çarşamba 16:21

Referanduma ilişkin açıklama yapan ve CHP’nin yol haritasına dair bazı notları paylaşan Böke, “Referandumun şaibeli sonuçlarını tanımıyoruz, tanımayacağız. Referandum yenilenmelidir, tekrar edilmelidir. CHP bu süreçte üzerine düşen her şeyi yapacaktır” dedi.
Böke, bir gazetecinin “Nedir bunlar?” sorusuna ise “Bunların içine Meclis’ten çekilmek de çalışmaya devam etmek de girer” diye yanıt verdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi toplantısının ardından CHP’nin referandum sonrası sürece ilişkin yol haritasının netleşeceğini söylemişti.
Referandum günü oy sayımına yeni geçildiği esnada Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) mühürsüz oy pusulası ve zarfları geçerli sayacağını açıklaması ‘şaibe’ iddialarının gündeme gelmesine neden olmuş, CHP referandumun iptali için YSK’ya başvurmuştu. (Diken)
 
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.