CHP ODUNPAZARI İLÇE KADIN KOLLARI ANITKABİR'DE

CHP Eskişehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Yeşildal ve yönetimi tarafından referandum sürecinde çalışan kadınlar Anneler Günü etkinliği kapsamında Ankara’ya Anıtkabir’e götürüldü.

CHP ODUNPAZARI İLÇE KADIN KOLLARI ANITKABİR'DE
11 Mayıs 2017 Perşembe 15:27

Düzenlenen geziye 130 civarında kadın katıldı. Anıtkabir ile başlayan gezide rehber eşliğinde Anıtkabir’i gezen kadınlar, ardından CHP Genel Merkezini ziyaret ettiler. CHP Genel Başkanı ile buluşan grup, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na sorular yönelttiler. Kılıçdaroğlu “tekrar genel başkanlığa aday mısınız?” sorusuna “Delege seçimi  demokratik bir ortamda  gerçekleşir ise  ve delegeler aday gösterirse adayım ‘’ şeklinde cevap verdi. Genel Merkezden çıkan grup Pembe Köşke, İnönü’nün torunu CHP Ankara Milletvekili Gülsüm Bilgehan ile buluşmak üzere yola çıktılar.



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.