“Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı” Toplantısı yapıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından başlatılan “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı” toplantısı, Eskişehir Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği’nde gerçekleştirildi.

“Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı” Toplantısı yapıldı
07 Mart 2017 Salı 16:39

Toplantıya; Vali Azmi Çelik, İŞKUR İl Müdürü Hasan Yoldaş, Eskişehir Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ali Engiz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İŞKUR İl Müdürlüğü yetkilileri katıldı. Ülke ekonomisinin daha üst seviyelere taşınması için devletin yaptığı reformlardan bahseden Vali Çelik, toplantıda kısa bir açıklama yaparak, “İlgili Kanun Hükmü ile özel sektöre verilecek teşviklerde belirli düzenlemeler yapılmıştır. Hem işveren hem de çalışan adına bunun bir fırsata dönüştürülmesine büyük önem veriyoruz. Yaptığımız bu toplantılarla işadamlarımızı ve sanayicilerimizi bilgilendiriyor, onların görüşlerini alıyoruz” dedi.Birlik ve beraberlik içerisinde, ülke olarak kalkınmanın önemine değinen Vali Çelik, “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı” na herkesi destek olmaya çağırdı.Vali Çelik’in konuşmasından sonra İŞKUR İl Müdürlüğüne bağlı yetkililer,  merak edilen konular hakkında TÜMSİAD Üyelerine bilgi verdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.