ÇAKIRÖZER SİVRİHİSARLILARI MİTİNGE DAVET ETTİ

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Anayasa referandumu öncesinde Sivrihisar’da yurttaşlarla bir araya geldi. Sivrihisarlılardan ‘Hayır’ için destek isteyen Çakırözer, Pazar günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Sivrihisar’da düzenlenecek olan mitinge katılım çağrısında bulundu.

ÇAKIRÖZER SİVRİHİSARLILARI MİTİNGE DAVET ETTİ
23 Mart 2017 Perşembe 15:32

Sivrihisar İlçe Teşkilatı ile Sivrihisar’daki esnaf ve muhtarları ziyaret eden Çakıözer, ilçede kurulan pazarı gezerek, pazarcı esnafının sıkıntılarının dinledi, yurttaşlarla sohbet etti. 26 Mart Pazar günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla düzenlenecek olan miting için yurttaşlara çağrıda bulunan Çakırözer, “ Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu Pazar günü burada, Şadırvan Meydanı’nda siz Sivrihisarlı yurttaşlarımızla bir araya gelecek. Sivrihisar’ımızın Genel Başkanımızda önemli bir yeri var. Sizler de hatırlıyorsunuz daha önce de pek çok kez Sivrihisar’ımıza geldi, sizleri çok seviyor. Pazar günü Şadırvan Meydanı’nda hep birlikte buluşalım” dedi.
Hayır'ı anlattı
16 Nisan’da gerçekleştirilecek Anayasa referandumu öncesinde Sivrihisarlılardan da ‘Hayır’ için destek isteyen Çakırözer, “Önümüze getirilen bu paket Türkiye’de tüm yetkileri, sorgusuz, sualsiz ve denetimsiz biçimde tek kişiye verilmesini öngörüyor. Tek kişi bir kararla Meclis’i feshedebilecek, tek başına istediği kadar başkan yardımcısı seçebilecek, tek başına istediği kadar bakanlık oluşturabilecek, bütün ekonomik ve sosyal kararları almaya yetkisi olacak.. Eğer bizler 16 Nisan günü ‘Hayır’ demezsek, 80 milyon vatandaş, freni olmayan bir otobüse binmiş olacak. Yokuş aşağı hep beraber gideceğiz. Sonu bilinmeyen maceralara hep birlikte sürükleneceğiz” dedi.
Sandığa giderken çocuklarınızı düşünün
Anayasa değişikliği paketini ‘dipsiz bir kuyu’ya benzeten Çakırözer, “Ülkemizin geleceğini oylayacağımız bu referandumda çocuklarımız için, geleceğimiz için sizlerin desteğini istiyoruz. Sandığa giderken bayrağınızı düşünün, vatanınızı düşünün, çocuklarınızı düşünün, torunlarınızı düşünün. Bunun partilerle bir ilgisi yok. Bu Türkiye’nin geleceğiyle, demokrasisiyle ilgili bir sorun” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.