ÇAKIRÖZER'DEN KADINLARA ÖZEL TEŞEKKÜR

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, partisinin il ve ilçe kadın kolları yönetici ve üyelerine Anayasa referandumu sürecindeki çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

ÇAKIRÖZER'DEN KADINLARA ÖZEL TEŞEKKÜR
24 Nisan 2017 Pazartesi 13:10

Çakırözer, "Bu süreçte Eskişehir’in hem merkezinde hem de köylerinde ev ev ziyaretler yaparak en büyük çabayı siz kadınlar harcadınız. Verdiğiniz mücadele ve harcadığınız emekler için minnettarız. Hepimiz Hayır'larımıza sahip çıktık. Bu mühürsüz seçimin sonucu şaibelidir. Demokrasiye gölge düşmüştür. Bundan sonra yine hep birlikte, milyonlarca yurttaşımızın iradesini koruma ve Türkiye’yi gerçek bir demokrasi ve hukuk devleti yapma mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz” dedi.
CHP İl Kadın Kolları Başkanı Figen Kahya ile il ve ilçe kadın kollarında görevli ve ilçe kadın üyelerle  bir araya gelen Çakırözer referandum sürecini değerlendirdi.
Kadınların emeği çok kıymetli
Referandum sürecinde yürüttükleri özverili çalışmaları ve emekler için kadınlara teşekkürlerini ileten Çakırözer, “ Referandum süreci boyunca hep birlikte her türlü, haksızlık, hukuksuzluk ve baskı altında mücadelemizi yürüttük, Hayır’larımızı çoğaltmaya çalıştık. Bazen birlikte, bazen ayrı ayrı ülkemizin geleceği için verdiğimiz mücadelede, siz kadınların emeği çok değerli, çok kıymetli. Köy köy, mahalle mahalle dolaşarak gerçekleştirdiğiniz ev ziyaretlerinin Hayır’ın anlatılmasında çok büyük yeri var. Eşit olmayan koşullarda gerçekleştirilen bu referandum sürecinde yürüttüğünüz özverili çalışmalar için, sadece siz CHP'li kadın yolarkadaşlarımıza değil Hayır'a inanan ve mücadelesini veren tüm kadınlara ayrı ayrı içten teşekkür ederim” dedi.
Demokrasi mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz
Halk oylaması sırasında ve sonrasında YSK’nın aldığı hukuksuz kararların milyonlarca yurttaşın iradesine gölge düşürdüğünü dile getiren Çakırözer, “Bundan sonra da kadın erkek hep birlikte mücadelemizi sürdürecek, milyonlarca yurttaşımızın gasp edilen oylarının ve iradesini koruyacak, Türkiye’yi tam demokrasi ve hukuk devleti yapma mücadelemizi parti emekçilerimizle birlikte kararlıkla sürdüreceğiz” diye konuştu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.