ÇAKIRÖZER'DEN CHP ÖRGÜTÜNE TEŞEKKÜR

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer CHP Eskişehir il yönetimi ile Odunpazarı ve , Tepebaşı ilçe yönetimlerini ziyaret ederek referandum sürecini değerlendirdi. Çakırözer, “Demokrasi mücadelemizi örgütümüzle birlikte sürdürmeye kararlıyız” dedi.

ÇAKIRÖZER'DEN CHP ÖRGÜTÜNE TEŞEKKÜR
22 Nisan 2017 Cumartesi 14:46

CHP İl Başkanı Sinan Özkar,Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük ve yönetimlerinde yer alan partililerle bir araya gelen Çakırözer, referandum sürecini değerlendirdi.
CHP örgütüne teşekkür
Partililere çalışmaları için teşekkür eden Çakırözer, “Referandum eşit olmayan şartlar altında yürütüldü. Her türlü haksızlık, adaletsizlik, eşitsizlik, baskı ve yasaklamalara karşın verdiğiniz mücadele, özverili çalışmalar için siz il ve ilçe yönetimlerimiz ve tüm parti emekçilerimize ayrı ayrı yürekten teşekkür ederim” dedi.
YSK seçime gölge düşürdü
Yüksek Seçim Kurulu’nun aldığı karar ile milyonlarca yurttaşın iradesini gasp edilmesine neden olduğunu ve referanduma gölge düşürdüğünü belirten Çakırözer şunları söyledi:
“Bizler milyonlarca yurttaşımızın oyunu, iradesini korumak için mücadelemize devam edeceğiz. Hak arayışımızdan vazgeçmeyeceğiz. Böyle bir hukuksuzluk, haksızlık karşısında hiçbir şey olmamış gibi yapmayacağız. Ülkemizi tam demokrasi ve gerçek bir hukuk devleti yapma mücadelemizi,siz örgütümüzle birlikte ve daha büyük bir kararlıkla sürdüreceğiz. Ve mutlaka başarıya ulaştıracağız. Bu mücadelede en büyük güvencemiz parti emekçilerimizin Türkiye’mizi, Cumhuriyetimizi, demokrasimizi koruma ve ileriye götürme azmi olacaktır'' şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.