ÇAKIRÖZER AYDIN ARAT HALK MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Odunpazarı Belediyesi’nin 71 Evler Mahallesi’nde bulunan Aydın Arat Halk Merkezi’ni ziyaret etti.

ÇAKIRÖZER AYDIN ARAT HALK MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ
30 Eylül 2017 Cumartesi 15:48

CHP Milletvekili Çakırözer Aydın Arat Halk Merkezi’ne gerçekleştirdiği ziyarette kursiyerler ve çocuklarla bir araya geldi. CHP Eskişehir Milletvekili Çakırözer, Aydın Arat Halk Merkezi’nde eğitim gören 7 ayda 189 kitap okuyan Elif Nur Gönül’e hediye verdi. Kitap okumanın önemine değinen Çakırözer, çocuklara kitap okumaları için tavsiye verdi. Aydın Arat Halk Merkezi’nde ev mefruşatı kursu gören vatandaşlarla da görüşen Çakırözer, Aydın Arat Halk Merkezi’nin 71 Evler Mahallesine kazandırıldığı için Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür etti. Çakırözer ziyaret sonunda Halk Merkezi’ne bağışladığı kitapları çocuklarla birlikte kütüphane raflarına dizdi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.