BÜYÜKŞEHİR’DEN TRAFİĞİ RAHATLATMAK İÇİN BİR ADIM DAHA

Büyükşehir Belediyesi'nden trafiği rahatlatacak yol için çalışmalar başladı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN TRAFİĞİ RAHATLATMAK İÇİN BİR ADIM DAHA
14 Haziran 2017 Çarşamba 12:00

Eskişehir  Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir’in trafik yükünü rahatlatmak için bir yolu daha trafiğe açıyor.  Fen işleri Müdürlüğü tarafından  başlatılan yol yapım çalışmaları Üniversite Caddesi’ni Espark önündeki göbeğe bağlayacak, yeni yol ile  şehir  trafiğinde  büyük rahatlama sağlanacak. Hat boyundan geçecek yolun uzunluğu 200 metre  olup, çalışmaların  ise bayrama kadar tamamlanacağı belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bkkbb - 7 yıl önce
Espark otopark çıkışının sağ tarafa verilip,otogar göbeğine bağlanması üniversite caddesinin ve hal camii yanından zorlu çıkışları engelleyeceği kanaatindeyim.
Avatar
Incognito - 7 yıl önce
Üniversite Caddesi’ni Espark önündeki göbeğe bağlayacak yol trafiği rahatlatmaz. Aksine İstasyon caddesinden itibaren M.K. Atatürk Caddesi-Kızılcıklı-Basın Şehitleri kavşağını daha da içinden çıkılmaz bir hale getirir. Açılan yola ilave olarak, göbekten itibaren Kanatlı AVM'ye yol açılmalı ve Kızılcıklı çift yönlü trafiğe açılmalıdır. Böylece istasyon (gar) önündeki düğüm çözülecek ve trafik bir nebze rahatlayacaktır.